Hé jij daar, lieve, maar overbevraagde ouder!

Wil jij graag graag weten wat jou & jouw gezin eigenlijk gelukkig maakt?

Wil jij leren hoe je tijd kan maken voor wat ècht belangrijk is voor jou & je gezin?

Wil je graag ontdekken hoe jij de meest gelukkige mama of papa kan worden?

Dan ben je op de juiste plek! ☺️

Ik ben graag jullie anker. ⚓️

Je wil wel voor jezelf zorgen. Maar hoe dan?

Een gezin runnen is de mooiste en tegelijk moeilijkste taak die er bestaat.

Daarnaast komt er ook zoveel bij kijken. Je to do lijst is al zo lang. 😔 Je wil wel beter voor jezelf zorgen, maar hoe en wanneer dan?

Je vraagt je misschien ook af hoe anderen dat doen. Daarnaast voel je je misschien schuldig. Ben ik wel een goede mama of papa als ik ook voor mezelf kies?

Je voelt dat het zo nodig is . Je wil wel voor jezelf zorgen, maar hebt geen idee eraan te beginnen.

Heb je graag iemand die jou stap voor stap hierin meeneemt? Dan is deze cursus absoluut iets voor jou!

Wat denk je? Kies jij nu voor jezelf en daardoor ook voor jouw gezin?

Is één van deze dingen herkenbaar?

 • Je vindt het moeilijk om 'me-time' in te plannen omdat je je dan schuldig voelt😏

 • Zelfzorg? Je hebt geen idee wanneer je daar nog tijd voor zou kunnen maken?⏰

 • Je vult je tijd met allerhande klusjes en to do 's waardoor je amper kan genieten van jouw rol als ouder of van jouw gezin🙁

 • Je probeert alle ballen in de lucht te houden , maar vergeet rekening te houden met jezelf 😞.

Stel je nu eens voor...

 • 💙 Dat jouw to do lijst plaats mag maken voor wat echt telt

 • 💙Dat je tijd leert maken voor jezelf met minder schuldgevoel

 • 💙Dat je weet wat je nodig hebt en daardoor veel meer rust ervaart

 • 💙 Dat je door tijd vrij te maken voor jezelf , meer veerkracht hebt zodat je beter om kan met moeilijkere momenten in het gezin

 • 💙 Dat jij en jouw gezin gelukkiger zijn , omdat je weet waar je nood aan hebt

Zeg hallo tegen mijn online cursus 😃

Met mijn online cursus ' ZELFZORG' wil ik ervoor zorgen dat je als ouder leert om goed voor jezelf te zorgen. Dit is de basis voor een gelukkig gezin. Het is mijn missie om je te leren hoe iedereen binnen je gezin zich gelukkig voelt zodat er meer ruimte is voor plezier, rust en ontspanning.

Wat deze online cursus zo uniek maakt is dat ik jou op een positieve manier een andere blik geef op 'zelfzorg'

Ik bundelde mijn jarenlange ervaring als moeder, leerkracht en kindercoach in deze actieve en creatieve training.

Dit is GEEN cursus vol opvoedingstips die je eens kan lezen en uitproberen. Ik hou namelijk niet van chique, moeilijke termen of ingewikkelde oefeningen.

Het is werkelijk een "doe" online cursus waarin ik jou op een eenvoudige, actieve en creatieve manier wil laten ervaren wat dit ècht met jou doet.

Ik kijk er al naar uit om je onder te dompelen in alles wat te maken heeft met zelfzorg ! 🤩

Een woordje extra

Deze online cursus is een doe-het-zelf online cursus. Dat betekent dat je in je eigen tijd, op je eigen tempo deze online cursus kan volgen. Je krijgt trouwens onbeperkt toegang.

Deze cursus is bedoeld voor ouders die zichzelf weleens durven vergeten. Maar zelfs als jij geen kind(eren) hebt, zou jij iets aan deze cursus kunnen hebben. Ik neem je mee op reis naar wat zelfzorg eigenlijk echt is en probeer jou te doen ervaren waar jij eigenlijk echt nood aan hebt. Kies jij voor jezelf? 💙

Van zodra je bent ingeschreven, krijg je de log-in gegevens toegestuurd via e-mail.

Dit is een korte online training, zodat hij zowel in tijd als investering eigenlijk heel laagdrempelig blijft. Bovendien kan je op deze manier proeven hoe ik te werk ga.

Wat denk je? Gaan we samen aan de slag? 😁

Dit krijg je allemaal

 • Tal van video- en audiomateriaal

  1 Video's met theorie en achtergrondkennis rond zelfzorg. 1 Video met oefeningen die zowel door volwassenen als kind(eren) kunnen ingezet worden. 1 Audio om in te checken bij jezelf

 • Allerhande activerende downloads

  Meteen bruikbare downloads zoals de wonderwinkel & de kinderwonderwinkel, gevoelskaarten, ...

 • Mij als jouw anker

  Ik neem je via eenvoudige video's mee naar achtergondkennis, maar ook leuke oefeningen. Daarnaast ben ik beschikbaar voor eventuele vragen.

Het resultaat nadat jij mijn online cursus gevolgd hebt?

 • 💙 Je voelt jezelf gelukkiger en daardoor ontstaat er meer rust en ruimte in je gezin

 • 💙 Je weet beter wat jij of jouw kinderen nodig hebben

 • 💙 Je weet wat zelfzorg betekent en je durft ècht voor jezelf zorgen

 • 💙 Je bent bewuster wat maakt dat het soms moeilijk is om aan zelfzorg toe te komen

Gelukkige klanten aan het woord

“Ik vind het een mooie opbouw van de cursus. Ik heb aan elk thema iets gehad dus voor mij persoonlijk vind ik het een mooie cursus die me op weg helpt. Voor iedereen haalbaar ook. Ik hou ook van de theorie omdat ik goed wil begrijpen waar bepaalde dingen van komen, hoe die ontstaan zijn, hoe die eigen gemaakt zijn... Voldoende info, duidelijk, persoonlijk doordat we jou nog steeds in beeld zien tijdens de filmpjes! Ik ga deze cursus aanraden aan mijn zus. Zo knap dat je dit doet!! Je bent goed bezig!”

“Ik bekeek net de module rond ontspanning en echt niet gelogen, ik voelde me echt ontspannen tijdens het zien van je filmpjes! Ik vind het altijd confronterend als het gaat over de dingen die je meekrijgt uit je eigen opvoeding en die je dus ook meeneemt naar de opvoeding van je eigen kinderen. Dat is niet altijd even fijn en ook niet zomaar omgedraaid. Ik vond ook al verschillende tips die ik al toepas en dat maakt dat ik toch ook al durf zeggen, dat ik het zo slecht niet doe. Dankjewel voor alle tips en uitleg!”

Ik ben Hanne, jouw trainer èn anker!

Ik studeerde af als leerkracht maar schoolde me later om tot kindercoach. Als moeder van 2 gevoelige dochters kan ik wel vertellen dat het moederschap de meest zware, maar ook de mooiste en boeiendste reis is tot hiertoe. Al die ervaringen hebben mij al zoveel geleerd en gebracht.

Ik geniet van de zon, de zee en lachen. Positieve gedachten brengen je vaak zoveel verder!

Ik ben niet de zoveelste opvoedexpert die je gaat vertellen hoe het moet. Beschouw me maar als een creatieve duizendpoot die jou tot actie aanzet en jou doet reflecteren over wat er eigenlijk ècht toe doet.

Ga jij mee met mij op cruise? Ik ben jouw kompas, terwijl jij de kapitein van jouw gezin bent!

Hanne De Meester

Kindercoach

Dit gaan we samen leren

  1. Praktische rondleiding op de online cursus 😉

  2. Welkom💙

  3. WELKOM!

  4. Waar hoop jij op door mee te doen aan deze cursus?🤷‍♀️

   GRATIS
  1. Zelfzorg: verwachtingen?⚓️

  2. Naar waar vaar jij graag (Zelfzorg) THEORIE⛵️

  3. Naar waar vaar jij graag (Zelfzorg) OEFENINGEN⛵️

  4. De Zorg goed voor jezelf-kwisssss🥳

  5. Audio: Inchecken bij jezelf POS VIBES🎵

  6. Wat vond je van het thema 'zelfzorg'? ⚓️

  7. Download: Naar waar vaar jij graag? (sheets)✍️

  1. Applausje voor jezelf 👏

  2. Geef hier jouw feedback. Wat vond jij van de cursus? 😉

Over deze online cursus

 • €49,00
 • 13 lessen
 • 1 uur aan video-inhoud

Enkele reacties die ik kreeg ♥️

Heb je nog vragen?

 • Ik heb geen tijd om deze online cursus te volgen⏰

  In deze cursus leer je net anders naar het begrip ‘tijd’ kijken. Heb je er echt geen tijd voor of komt dit weer als extra op jouw to do list? Heb je geen tijd of is het geen priori-tijd? Je leert hier net bewuster omgaan met jullie kostbare tijd. Het gaat niet over tijd hebben, maar tijd maken en zinvol invullen. Daarnaast is het een online cursus, wat wil zeggen dat je zelf kiest wanneer je hem volgt. En je hebt levenslang toegang! Dat is pas veel tijd ☺️

 • Een online cursus is niets voor mij🙄

  Oh, maar dit is geen standaard online cursus. Je gaat zin krijgen om de filmpjes te bekijken en met de oefeningen aan de slag te gaan. Bovendien is de cursus niet moeilijk om te volgen en wijst alles zichzelf uit. Ik neem jullie op sleeptouw en ga je met al mijn enthousiasme in gang zetten. Is het echt niets voor jou of denk je dat? Draai deze gedachte eens om: "ik probeer en zie wat het met ons doet en waar het ons brengt ☺️"

 • Bij mij belanden cursussen na een tijd in de kast 🗄

  Deze cursus is zo fijn en waardevol dat ik moeilijk kan geloven dat je hem niet zou gebruiken. Bovendien heb je hierin geïnvesteerd , dus geeft dat hopelijk een duwtje om ermee aan de slag te gaan. Zelfs al zou je hem na een tijd niet (meer) gebruiken, dan heeft jouw gezin er toch enkele zaken uit kunnen halen om verder te groeien. Maar deze cursus is het echt niet waard om in de kast te belanden! Ik ben er super enthousiast over en dat zal jij ook zijn!

 • Ik ga dat niet kunnen en durf er niet aan te beginnen😨

  Het is niet omdat je iets denkt, dat het daarom ook waar is. Dit is eigenlijk ook een stemmetje in jouw hoofd. En… tromgeroffel en goed nieuws: in deze cursus leer je deze stemmetjes te (h)erkennen en om te buigen. Daarnaast geloof ik ook enorm in de kracht van deze cursus en wat jij al waard bent en kan. Deze cursus gaat jou niet het gevoel geven dat je faalt, maar gaat je juist ondersteunen en schouderklopjes geven. Je mag er zeker van zijn: jij kan dat! En wat je nog moeilijk vindt, kan je oefenen. Het is een kans. Dat wil jij jouw kinderen toch ook leren? 👊

 • Kunnen we deze online cursus met ons twee volgen?🤷‍♀️

  Je kan deze cursus alleen of met 2 volgen. Je kan de oefeningen zelf maken of iedereen kan meedoen. Iedereen kiest zelf wat die ziet zitten en op welke manier. Uiteraard: met hoe meer je dit samen uitprobeert, hoe groter het effect in jouw gezin! Alles stap voor stap. Wie duikt er mee in dit avontuur?🤿

Wat zeggen anderen?

“Wat heb ik genoten van deze online cursus! Doorheen de cursus sta je stil bij alles wat er rondom jou gebeurt en hoe je daar zelf als persoon mee omgaat. Je staat stil bij jezelf want daar begint alles mee. Het is een cursus waar je zelf mee aan de slag kan. Je kan zelf beslissen waar je veel of minder aandacht aan geeft. Je kan de cursus op je eigen tempo beleven wat uiteraard heel fijn is als mama van 2 jonge kinderen en een fulltime job. Er zijn veel zaken uit de cursus die ik in mijn dagelijkse leven blijf toepassen en ik merk dat het me echt helpt: ik ben gegroeid als persoon en als mama. Het is fijn om te merken dat de kleine tips die je meekrijgt om toe te passen ook echt werken. Een voorbeeld is de waarheidskoffer. Het is een manier om anders te denken en stil te staan bij wat een ander zegt tegen jou of jou laat denken. Vroeger nam ik veel in mij op en dacht ik altijd dat het waar was wat anderen tegen me zeiden over mezelf. Nu denk ik veel vaker, 'vind ik dat zelf ook?'. Een heerlijk trucje dat ik vaak toepas in mijn leven en dat er echt wel voor zorgt dat ik me beter in mijn vel voel. En een mama die zich beter in haar vel voelt, is uiteraard ook fijner voor de kindjes. Dus Hanne, dankjewel voor het maken van deze cursus. Ik grijp er nog vaak naar terug als ik weer even denk 'hé, het gaat weer even niet goed met me'. Voor mij is het een hele leuke meerwaarde al geweest, ik ben benieuwd naar meer.”